Radno vreme:

Od 09h do 21h

Kontakt:

Tel: 0800 20 30 40
Tel: 066 258 058

Website:

ComTrade Shop

„ComTrade Shop je najpoznatiji domaći maloprodajni lanac potrošačke elektronike, računara i računarske opreme, gde u svakom trenutku možete pronaći aktuelne novitete iz sveta tehnike, kao i ekskluzivne i zanimljive uređaje.

Ponudu Comtrade Shopa čini veliki broj artikala najvećih svetskih proizvođača IT opreme, TV i video tehnike, mobilnih telefona, audio tehnike, foto i video opreme, softvera i igara, bele tehnike i kućnih aparata, klima uređaja, hobi opreme i drugih grupa proizvoda.

ComTrade Shop maloprodajni objekti prepoznatljivi su po kvalitetnoj usluzi i stručnom osoblju od koga uvek možete dobiti pravu preporuku i savet pri izboru artikla koji će na najbolji način ispuniti vase potrebe.

Pored maloprodajih objekata, ComTrade Shop nudi i opciju online kupovine putem comtradeshop.com sajta, uz isporuku na kućnu adresu i plaćanje pouzećem ili online karticama, kao i opciju porudžbine putem sajta i preuzimanja u prodavnici po izboru.

Rezervacija i kupovina je moguća i putem Halo Shopa pozivom na 0800 20 30 40 (besplatan poziv sa fiksnog telefona) ili 066 258 058.

ComTrade Shop krasi preko 15 godina tradicije pružanja vrhunske usluge, kvalitetne selekcije proizvoda i pouzdane kupovine.“