Radno vreme:

Od 09h do 03h

Kontakt:

Adresa direkcije: Milentija Popovića br. 5v/S2/2, Novi Beograd
Tel: 011 3114474
E mail: office@balkanbet.rs

Website:

Balkan Bet sportska kladionica

Kompanija Balkan Bet je osnovana 2000. godine i ime je dobila po lokaciji prvootvorenog uplatnog mesta u hotelu Balkan.

Danas, posedujemo preko 120 uplatnih mesta širom Srbije sa ukupno preko 1.000 zaposlenih.

U okviru osnovne delatnosti, posedujemo sopstvenu produkciju i ponudu veoma dobrih kvota za klađenje na najrazličitije sportske i druge događaje – sa oko 14.000 kvota na više od 500 događaja dnevno. Pored toga, u svakom trenutku je u ponudi i više od 350 standardnih igara na fudbalske utakmice i više od 400 specijalnih igara na ostale sportove. U ponudi se redovno nalaze fudbal, košarka, tenis, hokej, odbojka, rukomet, američki fudbal, bejzbol, futsal, moto-trke, formula 1, zimski sportovi itd.

U našim objektima, pored više vrsta kladioničarskih igara, nudimo i igre na raznim elektronskim aparatima (elektronski rulet, poker i slot mašine i touchscreen mašine).

U cilju dodatnog pospešivanja ukupnog kvaliteta usluga, u svim lokalima rade i barovi koji posetiocima nude širok spektar pića po pristupačnim cenama i u veoma prijatnom ambijentu. Naime, cilj kompanije nije samo povećanje broja uplatnih mesta, već obezbeđivanje sveukupnog kvaliteta usluga, odnosno, kompletnog doživljaja pogađanja sportskih rezultata.