Radno vreme:

Od 09h do 21h

Kontakt:

Website:

Apoteka Lival

Apoteka Lival deo je Zdravstvene ustanove apoteke Živković, osnovane 1996. godine, sa osnovnim ciljem očuvanja i unapređenja zdravlja cele porodice.

Apoteka Lival je moderno opremljena i dobro snabdevena zdravstvena ustanova u kojoj možete pronaći sve što je potrebno za vaše dobro zdravlje; od lekova za redovnu terapiju, proizvoda koji će vam pomoći u očuvanju zdravlja, do proizvoda za mame i bebe, kao i za svakodnevnu negu lica i tela. Lekove možete podići i na recept RFZO i vojni recept.

Naše stručno osoblje rado će vam dati savet kako da pravilno koristite lek ili medicinsko sredstvo, ali i kako da sačuvate ili poboljšate svoje zdravlje.

Da bi briga o zdravlju bila kompletnija, apoteka Lival deo je BETTY koncepta, u okviru kojeg svakog meseca možete preuzeti besplatan primerak BETTY magazina namenjenog celoj porodici, naći određeni broj proizvoda na preporuci meseca po povoljnijoj ceni, kao i proizvode robne marke BETTY, nastalih kao rezultat dobre farmaceutske prakse.

Posetite nas i uverite se u znanje i pristupačnosti naših zaposlenih koji će vam uz širinu našeg asortimana, učiniti brigu o zdravlju lakšom.